PIZZERIA MONA LISA BEEGDEN

PIZZERIA MONA LISA BEEGDEN pizzeria & grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1259 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Mona Lisa Beegden. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 15:01 Frietjes waren oké, maar de broodjes gezond waren niet te eten. Dit kon ik niet eens een broodje gezond noemen, zoveel gesmolten kaas en uiteindelijk veel buikpijn van gekregen en een misselijk gevoel. Een keer en nooit meer hier bestellen!
17 mei 2022 om 19:52 the best in Limburg!!!
14 mei 2022 om 0:21 Zeer snel geleverd en ook lekkere piza. Is nig lekker warm en is fij gesneden.
10 mei 2022 om 21:49 Heerlijk gegrils satévlees en lekker pittige satésaus ;-) neem normaal altijd pizza (ook goed), dus blij verrast. jammie!
7 mei 2022 om 19:33 Calzone was verbrand en liep veel vet uit. Als je hem aansneed liep het vet eruit. Kinderen zeiden “hij is lekker maar erg vet” en als een kind van 6 dat zegt………… Kon beter positief was wel de snelle bezorging.
6 mei 2022 om 22:44 Bezorgtijd van 40 min. naar 20 min.
6 mei 2022 om 5:34 Weer herlijk gegeten. Snelle bezorging.
5 mei 2022 om 19:56 Prima
2 mei 2022 om 10:08 Tevreden
28 apr 2022 om 1:15 Had kapsalon döner besteld. Jammer dat er geen groente in zat, anders was het oprecht de lekkerste kapsalon die ik ooit heb gehad.
26 apr 2022 om 18:36 Prijs alweer verhoogd maar ik heb lekker gegeten. Voor goed eten wil ik best betalen. Maar 2x per jaar verhogen tja. Betaal je 13,75€ voor een calzone / 30 gulden. Maar de calzone was wel echt lekker dit keer!! Dinsdag was toch ook pizzadag??
24 apr 2022 om 4:27 schandalig pizza besteld en niet eens bezorgds!!!!!!!!!!!!!!!!!!!